‘Een snelweg richting behandeling’ – Vincent

‘Een snelweg richting behandeling’ – Vincent

Het is al beroerd genoeg dat je als patiënt verder niets kunt doen. Daarom wil ik juist project TryMe steunen. In het geneesmiddelenonderzoek naar ALS gaan we nu nog over een modderpad. De enige weg naar een snelle oplossing is een snelweg! Die leggen we aan met project TryMe!

Vincent heeft sinds een jaar ALS. Hij heeft onder andere met de ALS Lenteloop al veel bijgedragen aan fondsenwerving. Vincent: “Er is geen behandeling voor ALS. Omdat ALS een relatief zeldzame ziekte is, is de bemoeienis van overheid gering en hebben farmaceuten nog weinig grote ALS studies opgezet. Medische trials zijn duur. De noodzaak voor fondsenwerving is dus groot en dit geld maakt ook meteen een groot verschil.

Project TryMe verkort de weg naar een oplossing voor ALS. Het project verdient daarom onze steun! De weg naar behandelingen voor ALS is misschien nog grillig. Maar samen zetten we onze schouders eronder om de versnelling waar te maken.

“Om een oplossing voor ALS te vinden, gaan we nu nog over een modderpad. We hebben een snelweg nodig! Die leggen we aan met project TryMe!”

We kunnen samen het tij keren, doordat we samen genoeg kracht kunnen ontwikkelen: Samen kunnen we zorgen dat steeds meer mensen weten van de dodelijke ziekte ALS en dat steeds meer mensen zich aansluiten bij de strijd om ALS te stoppen!

Samen kunnen we genoeg geld bijeenbrengen voor trial onderzoek naar behandelingen.”